Groepslessen

Dinsdag:
Start to yoga: 18u30
Hatha: 19u30
Yin: 20u45

Woensdag:
Hatha: 19u30
Yin: 20u45

Zaterdag:
Yin yang: 09u30
Yin: 10u45Tarieven

Eerste beurt is gratis
Losse beurt: €14
10-beurtenkaart: €120
Maandabonnement: €100

Adres:
Patatestraat 51
1861 Westrode


Praktisch

Wat breng ik mee?
Alle materiaal is aanwezig in de zaal, jammer genoeg kunnen we daar gezien de omstandigheden weinig gebruik van maken. Daarom vraag ik je om voorlopig zelf een mat en een dekentje mee te brengen. Heb je dit niet? Laat het me weten!

Wat doe ik aan?
Voor yoga draag je best comfortabele kleding waarin je kan bewegen. Iets warm voor tijdens de rust is zeker niet overbodig.


Hatha yoga

Hatha yoga, de meest traditionele vorm van yoga. In deze lessen besteden we aandacht aan meerdere takken van yoga: meditatie, mantras, pranayama (ademhalingstechnieken) en asanas. We starten vrij actief en het wordt rustiger naar het einde van les toe. Er wordt zowel gewerkt op spierkracht als op stretching en voeren de poses los van elkaar uit.

Yin
yoga

Bij yin yoga blijven we 3 tot 5 minuten, en soms zelfs langer, in dezelfde pose. Hierdoor wordt yin yoga aanzien als een rustigere vorm van yoga maar de intensiteit mag zeker niet onderschat worden. Bij yin yoga werken we meer op het bindweefsel dan op de spieren, door middel van het lichaam volledig te ontspannen kunnen we meer en dieper gaan stretchen. Hierdoor is yin yoga zeker een aanrader voor beginners, je krijgt de tijd om je pose volledig te perfectioneren en stramheid uit je lichaam te werken.

Yin Yang Flow

Ook hier werken we zowel op spierkracht als op flexibiliteit. Yin Yang staat voor de actieve en de passieve energie die we aanspreken tijdens de les. We starten dus met een actieve flow, de ene beweging die overvloeit in de andere. Eindigen doen we met enkele rustige yin poses.

Yoga op het werk

Burn-out, depressie, stress, de druk die steeds hoger ligt, de ziektes van onze maatschappij vandaag. Steeds meer bedrijven worden zich hiervan bewust en willen er iets aan doen. Yoga helpt hierbij. Een manier vinden om je stressmeter omlaag te krijgen, om rustiger te worden wanneer het allemaal te veel lijkt te worden, om je te helpen ontspannen. Yoga op het werk past zich aan aan het niveau en de wensen van de groep. Je leert oefeningen die je achteraf zelf kan toepassen in je dagelijkse leven, je leert ontspannen om zo beter van het leven te kunnen genieten. Het waar, wanneer en hoe lang kan volledig aangepast worden naar jullie wens.